Het nieuwe jaar is inmiddels al weer een poosje aan de gang, en dit jaar brengt wat veranderingen met zich mee voor de Mama’s Club Ede. De landelijke Stichting Mijn Mama’s Club zal namelijk per eind januari stoppen te bestaan, wat betekent dat de Mama’s Club op eigen gelegenheid verder zal gaan. Logistiek bracht dit met zich mee dat er een nieuwe website en een nieuw mailadres moest komen, en nieuw PR materiaal (folder/visitekaartjes). De eerste stappen zijn hierin ondertussen genomen en met trots kan ik jullie hierbij de nieuwe website presenteren!

 

Kijk vooral rustig even rond, ik ben benieuwd wat je er van vindt! Ook het nieuwe mailadres van de Mama’s Club Ede is inmiddels een feit, dus voortaan kun je me bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Het logo is ook wat aangepast, deze zie je bovenaan de website. De huisstijl blijft verder redelijk hetzelfde. Binnenkort ga ik kijken voor de mogelijkheden voor nieuw PR materiaal en dan zijn we daarna weer helemaal up-to-date.

In het nieuwe jaar hoop ik weer samen met de leden van de Mama's Club Ede een hoop leuke activiteiten op touw te zetten. In de kalender vind je alle geplande activiteiten. Als je nog geen lid bent, maar wel overweegt om lid te worden, neem dan contact met me op om vrijblijvend een keertje te komen kijken!

Voor vragen en/of opmerkingen rondom de recente wijzigingen, zie ik een berichtje graag tegemoet.

Hopelijk tot ziens bij de Mama's Club Ede.

Cindy Matthijssen

 

By: Stectech