Er is een tijd van komen en een tijd van gaan. Anderhalf jaar geleden ben ik de Mama's Club Ede begonnen en al die tijd heb ik deze met plezier en enthousiasme gerund. Echter is nu voor mij de tijd gekomen dat ik deze coördinatie naast mij neer moet leggen. En daarom ben ik misschien wel op zoek naar jou?
 

Misschien ben jij wel die leuke, enthousiaste mama die graag andere moeders uit (omgeving) Ede met elkaar in contact brengt en het leuk vindt om allerlei activiteiten voor hen en hun kinderen te organiseren? En lijkt het je leuk hiervoor in te stromen in een reeds bestaande club en het roer over te nemen?

Uiteraard hoef je dit niet meteen in het eentje te doen en maak ik je eerst wegwijs in het reilen en zeilen van de Mama's Club. Ben of ken jij de persoon die de Mama's Club Ede zoekt? Stuur voor meer informatie een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. !

By: Stectech