Er is een tijd van komen en een tijd van gaan. Anderhalf jaar geleden ben ik de Mama's Club Ede begonnen en al die tijd heb ik deze met plezier en enthousiasme gerund. Echter is nu voor mij de tijd gekomen dat ik deze coördinatie naast mij neer moet leggen. En daarom ben ik misschien wel op zoek naar jou?
 

Misschien ben jij wel die leuke, enthousiaste mama die graag andere moeders uit (omgeving) Ede met elkaar in contact brengt en het leuk vindt om allerlei activiteiten voor hen en hun kinderen te organiseren? En lijkt het je leuk hiervoor in te stromen in een reeds bestaande club en het roer over te nemen?

Uiteraard hoef je dit niet meteen in het eentje te doen en maak ik je eerst wegwijs in het reilen en zeilen van de Mama's Club. Ben of ken jij de persoon die de Mama's Club Ede zoekt? Stuur voor meer informatie een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. !

Vorige week kwam Henriëtte Bax, projectcoördinator van Moeders Informeren Moeders (MIM) in Ede en omstreken, langs om te praten over wat zij en de Mama's Club Ede mogelijk voor elkaar kunnen betekenen. In de toekomst hoor je hier ongetwijfeld nog meer over! Vandaag wil ik jullie alvast wat meer informatie geven over dit prachtige initiatief ter ondersteuning van (beginnende) moeders.

Wellicht is dit precies waar jij als moeder naar op zoek bent? Of ben jij juist de ervaren moeder die zich als vrijwilliger bij MIM kan aansluiten om andere moeders te ondersteunen?

Vandaag zijn de Nationale Voorleesdagen 2016 van start gegaan. Tijdens deze dagen staat het voorlezen aan jonge kinderen tot zes jaar centraal. De Nationale Voorleesdagen lopen dit jaar van woensdag 27 januari t/m zaterdag 6 februari. In het hele land worden diverse activiteiten georganiseerd rondom het Prentenboek van het jaar.

Vandaag is er een persbericht uitgegaan over de Mama's Club Ede naar twee weekbladen uit Ede en omstreken, namelijk De Edese Post en Ede Stad.nl. Je kunt de persberichten nu online inzien.

Het nieuwe jaar is inmiddels al weer een poosje aan de gang, en dit jaar brengt wat veranderingen met zich mee voor de Mama’s Club Ede. De landelijke Stichting Mijn Mama’s Club zal namelijk per eind januari stoppen te bestaan, wat betekent dat de Mama’s Club op eigen gelegenheid verder zal gaan. Logistiek bracht dit met zich mee dat er een nieuwe website en een nieuw mailadres moest komen, en nieuw PR materiaal (folder/visitekaartjes). De eerste stappen zijn hierin ondertussen genomen en met trots kan ik jullie hierbij de nieuwe website presenteren!

By: Stectech